Video

About Our Music

Dit is het verhaal over een gewone jongen, uit een kleine stad, die een normaal leven leidt totdat hij de Rock 'n' Roll ontdekt.

Vanaf dat moment wil hij nog maar één ding: de grootste rockster worden die ooit geleefd heeft.... TRRE vertelt, aan de hand van de ups en downs die iedere rockster meemaakt, het muzikale verhaal over Rikky Rokker. The Rikky Rokker Experience speelt rock original songs! Geïnspireerd op de '70er en '80er jaren (hard)rock tot poprock en countryrock.


  • TRRE goes Meat Loaf

    Ja, je leest het goed, TRRE goes Meat Loaf. Onder deze naam werkt TRRE aan een set van een uur met Meat Loaf nummers. Verheug je op nummers als, Bat out of hell, Paradise by the dashboard light, You took the words, en nog veel meer. Houd deze pagina in de gaten voor nieuws en optredens.

  • Snakes and leaches

    TRRE Live tijdens een van de voorrondes van Mamma's Pride - Live at Podiumvrees 18-03-2017

TRRE Orignal Songs

Useful Info

Kerst single

The Rikky Rokker Experience bracht op 05-12-2019 de kerst single Trök Nao Hoes uit. Deze single is geheel in eigen beheer opgenomen en uitgebracht op Evy Records. Trök Nao Hoes is te streamen via, iTunes, Spotify, Google Play, Deezer enz.

Koningsdag Geleen

Koningsdag Geleen 2019: Plein Festijn.

Live @ de Meister

Voorprogramma Blaze Baley. (Iron Maiden)